21.05.2021р. відбулися позачергові збори членів громадської організації «Учасники бойових дій АТО».

Найгострішим питанням було обговорення інциденту з наданням земельних ділянок під ОСГ у с.Болотня, і в цілому – проблеми із забезпеченням (точніше, з НЕзабезпеченням) земельними ділянками учасників АТО/ООС в порядку та розмірі, передбаченими законом. Це стосується як земель під ОСГ, так і земель під забудову.

До спілкування було запрошено представників Іванківської селищної ради: Василя Януту – заступника голови ІСР, та Мирослава Павленка – фахівця відділу з питань агропромислового розвитку та регулювання земельних відносин. Емоційне обговорення не дало вичерпних відповідей на підняті питання, тому було вирішено здійснити ряд кроків щодо їх вирішення та захисту законних першочергових прав ветеранів.

Позитивним досвідом створення в інших районах координаційних рад учасників АТО/ООС та членів сімей загиблих поділився Віталій Баранов – голова Координаційної ради учасників АТО, ООС та волонтерів при Київській облдержадміністрації. Обговорено можливість створення Координаційної ради при Іванківській ОТГ.

Також озвучено потребу у відновленні місцевої програми з безкоштовного медичного обслуговування учасників АТО/ООС та врегулювання пільгового перевезення ветеранів та членів сімей загиблих.

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *