Усі фахівці Іванківського ЦСПР після повномасштабного вторгнення агресора стали ще більш чутливими до запитів військових, адже від вчасно та кваліфіковано наданої допомоги залежить наша спільна Перемога.

А запитів багато і вони різні! Наприклад, вчора, у просторі Плюс Плюс був справжній день відкритих дверей.

Прикордонники потребували великої маскувальної сітки певних розмірів та кольорів. Наші працівники та волонтери оперативно спрацювали і за кілька днів виготовили сітку. Зустріч була, як завжди, по-дружньому теплою: військові подякували дітям за допомогу та не забули привітати з 1 вересня печивом та кавунами (ми їх нарекли херсонськими), а волонтери у свою чергу дякували за можливість здобувати освіту і просто жити. На черзі ще ряд замовлень на сітки, тож наступна вже в роботі!

Інші військовослужбовці виявили бажання взяти участь у тренінгах по роботі зі стресом, домовитися про групи самодопомоги та інші активності, які б сприяли підтриманню належного морально-психологічного стану воїнів та здатності працювати над саморозвитком у будь-яких обставинах. Обговорили, спланували, домовилися!

Частина запитів стосується роботи у просторі: попрацювати з ноутбуком, роздрукувати документи, отримати консультацію чи необхідну літературу. Завжди знайдемо можливість допомогти!

При цьому при будь-яких зверненнях усі потребують перебування у підтримуючому середовищі, щирого спілкування, відчуття небайдужості. А ми саме такі! І до цього у нас завжди є запашна кава та смачний чай! Заходьте: СВОЇ ТУТ!

P.S. Майя, бельгійська вівчарка, яка натренована шукати вибухівку і теж перебуває на службі, також любить до нас заходити: тут всі намагаються її погладити і пригостити смачненьким!

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *