08.02.2023 взяли участь у відкритті нового простору Veteran Hub у Києві, де відбулася презентація напрацьованих та нових напрямків роботи, панельна дискусія «Роль підтримки захисників та їхніх близьких під час і після війни», нетворкінг.

Не менш цінними були й неформальні комунікаціі з гостями. Мали можливість поспілкуватись з запрошеними захисниками, екс-заступником Міністра ветеранів Ігорем Безкоровайним, безстрашною Тайрою – командиром підрозділу «Янголи Тайри», та однією з ведучих «Єдиних новин», ведучою проекту СТБ «ДНК.Свої» Тетяною Висоцькою.

Питання взаємодії з Ветеран Хабом, командою мобільного офісу, найближчих планів вирішували разом з директором Іванківського ЦСПР Галиною Бабич та заступником директора, координатором ветеранського простору «Плюс Плюс» Людмилою Шелест.

Нова адреса Київського Ветеран Хабу на Подолі – Верхній Вал, 2а. Наша адреса залишається незмінною, як і наша місія – підтримка захисників та членів їхніх родин, залучення додаткових ресурсів для більш ефективної допомоги.

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *