🚗 Ми слідкували за подальшими маршрутами «Психологів на війні» після роботи з населенням деокупованої Іванківської громади: Житомирщина, Херсонщина, Запоріжжя… і дивувалися сміливості й відданості фахівців у складний для країни час.

👍З їхніх постів дізналися про настільну трансформаційну гру “Зґарда” і, знаючи про ефективність таких інструментів, звернулися з запитом про можливість придбання гри. Настілка, розроблена психологами проекту «Психологи на війні», пройшла апробацію й показала гарні результати як у роботі з населенням, так і в роботі з родинами захисників та ветеранами. Основна мета гри – практика моделювання бажаного власного майбутнього, визначення та усвідомлення власних стратегій реалізації бажань та намірів, напрацювання нових життєвих стратегій.

😍У відповідь ми отримали більше, ніж могли мріяли! Нам подарували гру «Згарда», крім цього Вікторія Віткалова та Ксенія Кожевнікова на волонтерських засадах приїхали, привезли гру та провели її з фахівцями ЦСПР, а також психологами системи освіти та медицини. Надали нам методичні рекомендації щодо самостійного проведення. Атмосфера вільного спілкування, підтримки, доброзичливості, підвищення психологічного ресурсу після гри, вихід за межі шаблонного мислення та розширення горизонтів, відчуття досяжності своїх цілей – неповний перелік вражень від гри. Вона потужна, корисна й цікава.

🤩Чекайте наших анонсів. Будемо грати!

💛💙Дякуємо всім причетним за допомогу:

Психологи на війні

Простору Плюс Плюс Veteran Hub

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *