В період війни чи не найбільша увага прикута до підростаючого покоління.

В Міжнародний день захисту дітей в Іванківській територіальній громаді організовано ряд заходів аби ще раз подарувати дітям радість та нагадати світу про бажання жити в мирній країні.

До Шпилівського та Феневицького старостатів завітав «Дивобус» від БО Надія і житло для дітей, що по-справжньому «дивував» дітвору. Долучилися до проведення свята Олена Грищенко, Ольга Гаркуша, Юрій Тимощук, Наталія Українець.

Спортивний азарт продемонстрували наші шахісти. Цьому святу вони приурочили свій турнір, запросивши до участі кращих спортсменів Бородянки та Таращі. Як дорослі так і діти теж долучилися до шашкових баталій.

Насиченою розвагами, іграми, музичними номерами у ветеранському просторі Плюс Плюс Veteran Hub стала програма від Юрія Тимощука.

Майстер – класи від Людмили Гетьман «Аквагрим», Олени Правдивої «Квітуча Україна», Діани Білошицькоі «Чарівна ліпка» захоплювали своєю креативністю та творчими родзинками.

Також на свято завітали працівники 41 ДПРЧ Іванків, які продемонстрували структуру пожежного транспортного засобу. Дітлахи із захватом і неймовірною активністю перевтілювалися у рятувальників та «гасили» із справжнього пожежного рукава уявну пожежу!

А на завершення, дітлахів чекали смаколики та смачнюче морозиво!

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *