26-28 липня відбувся тренінг «Адвокація» в рамках проекту «Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад», що втілюється в межах програми «Мріємо та діємо». Проект впроваджується за фінансової підтримки (USAID) та IREX.

На тренінгу спікери активно взаємодіяли з аудиторією, розкривали секрети успішної співпраці з ОМС, а також поділилися інформацією про те, як молодь може впливати на розподіл бюджетних коштів в громаді. Ми отримали знання щодо можливості вирішення власних проблемних питань, з точки зору адвокації.

Суть адвокації, полягає у піднятті та вирішенні важливих для суспільства проблем шляхом об’єднання. Здійснює вплив на громадську думку та національну політику задля досягнення позитивних змін у суспільстві.

В черговий раз, нам нагадали про існуючі можливості сприяти просуванню ідей та рішень молоді для прозорості використання публічних коштів. Це те, що підвищить довіру жителів громади до рішень органів місцевого самоврядування.

Учасниками тренінгу «Адвокація» були юрисконсульт центру Малащенко Карина та практичний психолог Басараб Анастасія. Вже зовсім скоро ми зможемо, на практиці, застосувати нові інструменти, здобуті завдяки тренінгу. Маємо впевненість, що отримані знання допоможуть ефективно вирішувати нагальні проблеми та робити свою громаду кращою.

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *