Зустріч з особливим гостем — нашим другом з Великої Британії, Ніком Нормальдом, який вже не вперше приїжджає, щоб підтримати українських захисників та ветеранів! 🫂🤝🏻

Під час свого візиту Нік глибоко пройнявся атмосферою нашого музею, з великим інтересом розглядав експонати, уважно слухав історії, відчуваючи глибоку повагу до подвигів наших захисників.

У кабінеті психологів його вразила важлива робота фахівців, які допомагають військовим знаходити душевний спокій. Він був вражений тим, наскільки тонкою та складною є ця робота. “Це місце — справжній фронт емоцій”, — сказав Нік, відзначаючи важливість психологічної допомоги для військових.

Найяскравішою емоційною подією для Ніка стало відвідування арт-майстерні, де захисники та ветерани, як Сергій Гриненко, якому він допомагає, можуть через творчість знайти шлях до самовираження. У цій майстерні він побачив, як мистецтво стає терапією, як люди, які бачили жахи війни, через фарби і пензлі починають заново відкривати себе.

Ці відвідини – ще більше зближення нашого гостя з українськими захисниками й ветеранами. Він залишив наш центр не тільки з новими планами щодо підтримки, але й з відчуттям, що кожен його крок у цьому напрямку — це крок до допомоги людям, які заслуговують на краще майбутнє.

See you soon, Nick

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *