Наш надійний тил – волонтери.

Вони власною громадянською позицією вражають, а основне своєю працею наближають перемогу.

Нещодавно завдяки представнику Міжнародного благодійного фонду «Східно-Європейська місія» Andrey Khoroshilov передали для відправки в «гарячі точки» продукти харчування. Інші, знайшли призначення в дислокованих військових частинах поліського краю. Повернувшись з Авдіївки, хлопці мали потребу в харчах. Вдячність фонду і від нас, і від бійців. Знаємо, що з 2014 р. вони постійно допомагають ЗСУ.

Запит від земляків, що знаходяться в Лимані, задовольнила Людмила Глієва, передавши туди свої фірмові обуховицькі сирники. А до Ніни Давиденко завітали з подякою бійці Національної гвардії України, які протягом двох місяців теж захищали Лиман. Остання партія шкарпеток, виготовлених власноруч, дісталася саме їм. Пані Ніна – незмінний учасник волонтерської майстерні ЦСПР, хоча в більшості роботу виконує вдома.

Про благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ за ініціативи Юлія Паніна, Сергій Костін, Олена Правдива – фахівець зі зв’язків з громадськістю ЦСПР добре знають в Іванкові. 13 березня відбувся 25-й (ювілейний).

Благодійники і благодійниці нашого селища приготували чимало всіляких смаколиків, авторських виробів для декору і побуту (свічки, мило, картини, вишивані вироби, дитячі прикраси, розписані відстріляні гільзи).

Щиро дякуємо всім за величезну підтримку і довіру! Бажаємо вам здоров’я, сили та Віри, Любові та Надії з перемогою в серці у наше світле майбутнє!

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *