Вітаємо!!!29.08.2021 в XI-у турі Ліги учасників АТО команда ФК «Іванків АТО» впевнено перемогла ФК «Побратим» (Бровари), яка є лідером турнірної таблиці у дивізіоні «Північ» на даний час!Матч завершився з рахунком 5:3 на користь наших ветеранів!

Команди вийшли на поле до традиційної хвилини мовчання перед грою в чорних нарукавних пов’язках, таким чином вшановуючи пам’ять воїнів, загиблих у війні на східних теренах нашої держави, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України! Вічна пам’ять Героям!

Зазначимо, що попередня гра з даним суперником на їхньому полі пройшла з розгромним для нас рахунком. Тож цього разу «Побратими» приїхали повторити свій результат і впевнено закріпитися на найвищій позиції турнірної таблиці. На такий відчайдушний опір, злагоджену командну гру, безперервні атаки, максимальну точність нашого голкіпера та шалену підтримку місцевих вболівальників суперники точно не розраховували. З кожною хвилиною наростала паніка і вносила нестабільність та помилки у гру «Побратима». Не дивлячись на всі старання, їм так і не вдалося виправити ситуацію на свою користь.

Вітаємо ФК «Іванків-АТО» з красивою грою та блискучою перемогою! Й надалі вас підтримуватимемо! Бажаємо подальших перемог!!! Дякуємо за підтримку НАЕК “Енергоатом” та особисто Олексію Личу!

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *